Netwerk

Hannibal is gespecialiseerd in het begeleiden en regelen van uw transport. Door onze jarenlange ervaring in de sector bouwden we een wereldwijd, onafhankelijk netwerk uit.

Als specialist beschikken we over een wereldwijd, onafhankelijk netwerk van transporteurs en logistieke bedrijven, elkeen met hun eigen specialisatie.

Dit transportnetwerk bestaat uit onafhankelijke, familiale transportbedrijven en logistieke bedrijven. Bij de transportbedrijven speelt de chauffeur een belangrijke rol en staat klantvriendelijkheid hoog aangeschreven.


Vraag hier uw transport audit aan


Download de 5 transport tips

Ons transportnetwerk bestaat uit partners die voldoen aan strenge eisen. Ze worden geselecteerd op basis van:

  • Hun vakkennis
  • Geografische ligging
  • Specialisme in aard van goederen die ze vervoeren

Zo zorgen we er samen voor dat u aan het eind van de rit niet enkel tijd, maar ook nog eens geld bespaart.

Klanten vertellen over Hannibal Transport

Hannibal tot uw dienst

wegvervoer

Wegvervoer

Transport van palletzendingen via de weg, zonder andere modaliteiten te gebruiken. We nemen het vervoer van uw producten graag voor onze rekening. U kiest zelf tussen HUB vervoer of Directe distributie.

LEES MEER

zeevracht

Zeevracht

Hannibal organiseert zeevrachten over de hele wereld, doordat we hier over een wereldwijd dekkend netwerk kunnen beschikken. Onze specialiteit ligt in het verschepen naar China, Zuid-Oost Azië en India.

LEES MEER

multimodaal

Multimodaal vervoer

Om kosten te sparen, kan het aantrekkelijk zijn uw goederen via andere modaliteten te vervoeren. Zo biedt het spoor een uitkomst wanneer u langere afstanden wilt overbruggen.

LEES MEER

warehousing

Warehousing

Naast louter de opslag van goederen, kunnen wij in onze magazijnen er ook een waarde aan toevoegen. Wenst u producten te sealen, verpakken,… , geen enkel probleem.

LEES MEER