Zeevracht

Hannibal organiseert zeevrachten over de hele wereld, doordat we over een wereldwijd dekkend netwerk kunnen beschikken. Wat betreft de overzeese verschepingen vanuit en naar China, Zuid-Oost Azië en India mogen we ons de absolute specialist noemen.

A. Soort Lading:

Wij dragen zorg voor de gehele logistieke stroom van goederen (incl. douaneafwikkeling) van bij de leverancier tot en met het leveren bij onze klant aan huis.

Vrijwel ieder soort lading kan via containers vervoerd worden. Of het nu gaat om decoratieartikelen, tuinmeubelen, kleding, high-tech apparatuur, chemicaliën etc.. wij vervoeren het wereldwijd in containers.

B. Container:

Transport in containers neemt een steeds grotere toevlucht sinds het bestaan van de container. Wij kunnen zowel volle containerladingen (FCL- container loads) als deelladingen (LCL- less than container load) voor u verzorgen.

Daarnaast kunnen we ook “buyers’s consols” voor u samenstellen waarbij we orders, afkomstig van verschillende leveranciers, samenvoegen tot één volle container. Dit bespaart aanzienlijk kosten voor uw transport. Op basis van uw specifieke eisen zoeken wij naar de meest gunstige oplossing.

C. Temperatuur gecontroleerd:

Ook het verschepen van temperatuur gecontroleerde ladingen oftewel perishables behoort tot onze mogelijkheden. Of het nu gaat om diepgevroren producten, planten of een andere aan bederf onderhevige lading, met onze kennis en ervaring zijn uw producten bij ons in goede handen.

Klanten vertellen over Hannibal Transport

 

D. Keuringen & Aangiftes

Wij dragen zorg voor de keuringen en specifieke aangiftes die deze producten in veel gevallen vereisen. Wij kunnen u de volgende activiteiten aanbieden:

  • MRN-documentatie (transitdocumenten)
  • Cliënt-aangiftes
  • PD en EGDB-aangiftes
  • Verzorgen van keuringen (RVV)

Transportverzekering:

Een belangrijk onderdeel bij zeevracht is een transportverzekering. Dit essentiële onderdeel van transport blijkt helaas in de praktijk niet altijd door ladingbelanghebbenden goed te zijn geregeld.
De oorzaken hiervan kunnen divers zijn: kostenoverwegingen, onwetendheid of dat er vanuit wordt gegaan dat dit door de vervoerder wordt geregeld.
Aangezien de aansprakelijkheid van vervoerders beperkt is, adviseren wij u om uw transportverzekering goed te regelen, zodat risico’s afgedekt worden. Als dit niet het geval is, kan dit aanzienlijk nadelige gevolgen hebben.


Vraag hier uw transport audit aan


Download de 5 transport tips

Hannibal tot uw dienst

wegvervoer

Wegvervoer

Transport van palletzendingen via de weg, zonder andere modaliteiten te gebruiken. We nemen het vervoer van uw producten graag voor onze rekening. U kiest zelf tussen HUB vervoer of Directe distributie.

LEES MEER

multimodaal

Multimodaal vervoer

Om kosten te sparen kan het aantrekkelijk zijn om uw goederen via andere modaliteiten te vervoeren. Zo biedt het spoor een uitkomst wanneer u langere afstanden wilt overbruggen.

LEES MEER

warehousing

Warehousing

Naast louter de opslag van goederen, kunnen wij in onze magazijnen er ook een waarde aan toevoegen. Wenst u producten te sealen, verpakken,… , geen enkel probleem.

LEES MEER