Multimodaal vervoer

Bespaar kosten en vervoer uw goederen via andere modaliteiten! Wenst u langere afstanden te overbruggen?

Dan biedt transport via het spoor een perfecte oplossing.

Binnen Europa verzorgen we gecombineerd weg- en spoortransport naar bestemmingen in Oostenrijk, Slowakije, Hongarije, Spanje, Italië en Roemenië. Is uw bestemming Rusland of een andere intercontinentale plaats? Dan kiezen we best voor een combinatie tussen weg- en zeetransport.

Hoe dit in zijn werk gaat? Er wordt in België met de truck geladen, de container wordt in Antwerpen geleverd en verscheept naar bijvoorbeeld Sint-Petersburg (in het geval van Rusland). Daar wordt de container terug met de truck opgepikt en afgeleverd op de bestemming die u wenst. Wat betreft het multimodaal vervoer kiezen we resoluut voor de 45ft container.


Vraag hier uw transport audit aan


Download de 5 transport tips

Hannibal tot uw dienst

wegvervoer

Wegvervoer

Transport van palletzendingen via de weg, zonder andere modaliteiten te gebruiken. We nemen het vervoer van uw producten graag voor onze rekening. U kiest zelf tussen HUB vervoer of Directe distributie.

LEES MEER

zeevracht

Zeevracht

Omdat we over een wereldwijd dekkend netwerk beschikken, organiseren we zeevrachten over de hele wereld. Onze specialiteit? Het verschepen naar China, Zuid-Oost Azië en India.

LEES MEER

warehousing

Warehousing

Naast louter de opslag van goederen, kunnen wij in onze magazijnen er ook een waarde aan toevoegen. Wenst u producten te sealen, verpakken,… , geen enkel probleem.

LEES MEER