OVER HANNIBAL

Hannibal is actief als transportmakelaar in diverse segmenten: consumptiegoederen, bouwmaterialen, industrie, staalindustrie, electronica, palettenindustrie en chemische industrie. Lokale en directe aanspreekpunten garanderen een snelle, flexibele en gespecialiseerde service.

Op deze manier zorgt Hannibal voor praktische oplossingen pragmatische ondersteuning en professioneel advies op maat. Wij zorgen ervoor dat u op het einde van de rit niet enkel tijd wint, maar ook nog eens geld bespaart.

Luc Hoessels

T +32(0)89 41 17 86 M +32(0)479 98 52 36

 

Klanten vertellen over Hannibal Transport

 

Flexibiliteit

De aanpak van Hannibal wordt gekenmerkt door een sterke focus op lokale en directe aanspreekpunten. Op die manier beschikken we steeds over directe lijnen en kunnen we flexibel schakelen tussen verschillende orders.


Vraag hier uw transport audit aan

Klantgerichtheid

Klantgerichtheid vormt het speerpunt van ons beleid. We luisteren naar onze klanten, denken voortdurend met hen mee en stellen onze verworven kennis ten diensten van hen. Samen zorgen we voor een tijd- en kostenbesparende oplossing.


Download de 5 transport tips

Maatwerk

Van een eenvoudige levering tot een geavanceerd project, wij staan klaar om ons te bewijzen. Op basis van de eisen van de klant bevelen wij steeds enkele vervoerders aan uit ons uitgebreid netwerk. Zo beslissen we samen met welke partij we het meest efficiënt kunnen werken.

Werkwijze

Bij een eerste intake gesprek leren we u en uw wensen beter kennen. Geef ons inzicht in probleempunten en we denken graag met u mee. Op basis van uw behoeften vormen wij een profiel.

Op basis van uw profiel stellen we een offerte op maat voor u op. In ons uitgebreid netwerk van specialisten gaan we op zoek naar de beste oplossing voor uw vraag.

Bent u akkoord met onze offerte? Schitterend, dan kunnen we samen aan de slag gaan en het transport van uw goederen onder handen nemen.

Wij zorgen voor een uitvoering tot in de puntjes. Dat gaat steeds gepaard met een vlotte en korte opvolging. U krijgt één contactpersoon toegewezen die u bijstaat doorheen het hele proces.

Hannibal tot uw dienst

wegvervoer

Wegvervoer

Transport van palletzendingen via de weg, zonder andere modaliteiten te gebruiken. We nemen het vervoer van uw producten graag voor onze rekening. U kiest zelf tussen HUB vervoer of Directe distributie.

LEES MEER

zeevracht

Zeevracht

Hannibal organiseert zeevrachten over de hele wereld, doordat we hier over een wereldwijd dekkend netwerk kunnen beschikken. Onze specialiteit ligt in het verschepen naar China, Zuid-Oost Azië en India.

LEES MEER

multimodaal

Multimodaal vervoer

Om kosten te sparen, kan het aantrekkelijk zijn uw goederen via andere modaliteten te vervoeren. Zo biedt het spoor een uitkomst wanneer u langere afstanden wilt overbruggen.

LEES MEER

warehousing

Warehousing

Naast louter de opslag van goederen, kunnen wij in onze magazijnen er ook een waarde aan toevoegen. Wenst u producten te sealen, verpakken,… , geen enkel probleem.

LEES MEER