KLANTEN

Klant: www.versus-omega.com
Ondanks het gekende tijdsgebrek wil ik toch even een korte feedback geven, gewoon omdat je het verdient!  We zijn reeds jaren uiterst tevreden over je service. Om 1 voorbeeld te noemen, wil ik graag het probleem met één van onze containerleveringen van afgelopen zomer toelichten.
Deze container kwam met grote vertraging van Shanghai aan in de haven van Antwerpen. De goederen van deze container moesten met spoed naar Duitsland. Jij presteerde het om de container op 3 uurtjes tijd in Opglabbeek te krijgen, daar stond praktisch een wagen klaar om naar onze eindklant te vertrekken! Het persoonlijk contact, de continue opvolging en snelle feedback geeft je service iedere keer weer dat tikkeltje extra. In de transportwereld ervaren we dat de beloofde levertermijnen vaak met een korrel zout genomen dienen te worden, maar op jou kunnen we steeds rekenen! Bij spoedleveringen krijgen we zelfs steeds info door wanneer de goederen geleverd zijn. Heel aangenaam, het neemt de spanning onmiddellijk weg en spaart ook vervelende telefoontjes met de eindklant. Doe zo verder Luc!

Klant: www.jansenaccessfloors.com
Voor mij is Hannibal Transport een heel betrouwbare firma, afspraken die worden gemaakt worden nagekomen, je kan voor 100% op hun rekenen.  Bij nieuwe transport-aanvragen helpen ze zoeken naar de meest gunstige oplossing, als ze deze niet kunnen bieden, dan wordt dat ook eerlijk meegedeeld, heb het gevoel dat ze echt betrokken zijn.  De door hun aanbevolen firma’s) zijn mensen waar je van op aan kan.

Klant: www.palraco.be
We waren niet per se zoekende naar een nieuwe transporteur, maar door enkele meningsverschillen met onze vorige transporteur hebben we Hannibal eens getest.
De samenwerking voelde onmiddellijk goed aan, omwille van het meedenken met ons. Onze goederen zijn dan ook niet allemaal gestandaardiseerd op pallets.
De juiste/ goedkoopste oplossing voor elk transport afzonderlijk. Bijv. onderscheid Wallonië/ Vlaanderen.
We willen iedereen aanraden om Hannibal zeker eens uit te testen voor een bepaalde periode en dan de evaluatie zelf te maken.

Klant: www.rofix.com
Beste, met dit schrijven willen wij jullie onze bevindingen kenbaar maken i.v.m. de samenwerking met Hannibal transport.
Voor uitgaande (+ inkomende af fabriek) transporten zijn voor ons de volgende punten zeer belangrijk :
1.Warm en goed gevoel hebben met een beperkt aantal contactpersonen.
– Huidige situatie schetsen in het volledige plaatje (diverse landen, en landsgedeeltes).
– Zoeken en creëren van WIN-WIN situatie.
– Probleemoplosser, ook bij moeilijke situaties.
Dit is effectief bewezen!  En ook de minder leuke opdrachten willen aanvaarden.  Ook tijdens samenwerking, zijn contacten goed blijven onderhouden.
2. In het belang van de klant worden de onderaannemers opgevolgd en desnoods bijgestuurd.
– Het belang inzien dat de transportfirma dewelke uw zendingen verzorgt, ook een ambassadeur is van onze firma.
Een zekere geruststelling treedt op als we de zending aan Hannibal transport toevertrouwd hebben.  Het gevoel is er dat de zendingen ‘persoonlijk’ opgevolgd worden. Daarom zijn wij overtuigd dat onze producten, vanaf ons magazijn, in goede handen zijn en correct bij onze klanten afgeleverd worden.
Potentiële klanten van Hannibal transport mogen ons steeds contacteren indien zij nog vragen of twijfels zouden hebben.