Warehousing

Naast louter de opslag van goederen kunnen wij in onze magazijnen ook een waarde aan uw product toevoegen.
Het sealen, verpakken of afwerken van producten kan steeds in samenspraak met u geregeld worden.

A. Opslag

We bieden warehousing faciliteiten aan in België, China, Nederland, Duitsland, Slovenië en Tsjechië. In deze landen kan u een beroep doen op zowel dedicated als non-dedicated magazijnen.

Dit magazijn wordt volledig aangepast aan de vereisten van de klant of van de producten die hier worden opgeslaan. Denk hierbij aan een gekoeld (of verwarmd) magazijn voor producten die temperatuurgevoelig zijn, maar ook aan een ADR-magazijn.

In dit magazijn kunnen verschillende producten worden opgeslagen zonder rekening te moeten houden met bepaalde aspecten zoals: temperatuur, verlichting,…

Klanten vertellen over Hannibal Transport

B. Val (Value Added Logistics)

Bovendien kunnen we in deze magazijnen een waarde toevoegen aan de producten. Denk hierbij maar aan inkomende en uitgaande kwaliteitscontroles, (her)palletiseren van de producten, sealen en het ‘picken and packen’ op unitlevel. Ook het etiketteren en staalnames behoren tot deze activiteiten.


Vraag hier uw transport audit aan


Download de 5 transport tips

Hannibal tot uw dienst

wegvervoer

Wegvervoer

Transport van palletzendingen via de weg, zonder andere modaliteiten te gebruiken. We nemen het vervoer van uw producten graag voor onze rekening. U kiest zelf tussen HUB vervoer of Directe distributie.

LEES MEER

zeevracht

Zeevracht

Omdat we over een wereldwijd dekkend netwerk beschikken, organiseren we zeevrachten over de hele wereld. Onze specialiteit? Het verschepen naar China, Zuid-Oost Azië en India.

LEES MEER

multimodaal

Multimodaal vervoer

Om kosten te sparen kan het aantrekkelijk zijn om uw goederen via andere modaliteiten te vervoeren. Zo biedt het spoor een uitkomst wanneer u langere afstanden wilt overbruggen.

LEES MEER