Wegvervoer

Hannibal is dé specialist inzake wegvervoer in zowel België als de rest van Europa. Wij zorgen voor een efficiënt transport van uw goederen! Onder wegvervoer verstaan we transport van zowel palletgoederen als lengtegoederen zonder andere modaliteiten te gebruiken. Wij bieden u de keuze tussen HUB-vervoer en Directe Distributie:

A. HUB VERVOER

Bij Hub vervoer wordt gebruik gemaakt van een magazijn in het buitenland, waar de zending nog eens gelost wordt en door een tweede of derde vervoerder uitgeleverd wordt.

Dit is geschikt voor goederen die zeer goed verpakt zijn en waar de tijdsgevoeligheid een mindere rol speelt.

Klanten vertellen over Hannibal Transport

 

B. DIRECTE DISTRIBUTIE

Bij Directe distributie wordt de vracht in het buitenland niet meer overgeladen en vertrekt de zending rechtstreeks vanuit een eigen magazijn van de betreffende vervoerder / logistieke partner naar de eindbestemming.

Dit is onder andere zeer geschikt voor lengtegoederen en goederen met een hoge tijdsgevoeligheid. Wij kunnen zowel deelvrachten als volle vrachten vervoeren.

Wegvervoer 2

Wij vervoeren deelvrachten ( vanaf 3 pallets tot 10 meter laadvloer)
Hier gebruiken we enkel het principe van directe distributie. Door de inzet van gespecialiseerde landenvervoerders kunnen we voor geheel Europa een oplossing aanbieden.
Hier zetten we materieel in van oa: 13m60 schuifzeilopleggers met of zonder kooi-aap, 13m60 isotherm opleggers(voor goederen die op + graden moeten vervoerd worden), 5m schuifzeilwagens, 13m60 open opleggers.
Wij vervoeren volle vrachten (vanaf 10 laadmeter tot en met 15.4 meter)
Doorheen heel Europa verzorgen we ook volle vrachten. Hier beschikken we over een zeer ruim wagenpark.
Wagenpark bestaat uit: 13m60 schuifzeilopleggers, 13m60 MEGA schuifzeilopleggers, 13m60 koelopleggers, 13m60 coilopleggers, 15m40 volumeopleggers.

Vraag hier uw transport audit aan


Download de 5 transport tips

Hannibal tot uw dienst

zeevracht

Zeevracht

Omdat we over een wereldwijd dekkend netwerk beschikken, organiseren we zeevrachten over de hele wereld. Onze specialiteit? Het verschepen naar China, Zuid-Oost Azië en India.

LEES MEER

multimodaal

Multimodaal vervoer

Om kosten te sparen kan het aantrekkelijk zijn om uw goederen via andere modaliteiten te vervoeren. Zo biedt het spoor een uitkomst wanneer u langere afstanden wilt overbruggen.

LEES MEER

warehousing

Warehousing

Naast louter de opslag van goederen, kunnen wij in onze magazijnen er ook een waarde aan toevoegen. Wenst u producten te sealen, verpakken,… , geen enkel probleem.

LEES MEER