Cases

Hieronder vindt u een overzicht van enkele opdrachten die we voor klanten verwezenlijkten. Kort en bondig gebracht in cases. Hebt u vragen over uw specifiek probleem? Aarzel niet om ons te contacteren!

medical-packaging-4

Case 1: Verbetering leverbetrouwbaarheid

Een bedrijf dat medische verpakkingen produceert hecht bijzonder veel belang aan de tijdige en stipte levering van hun producten. Onze klant, momenteel actief in meer dan 65 landen over de hele wereld, had voornamelijk in Frankrijk veel moeite om deze leverbetrouwbaarheid steeds te kunnen garanderen.

Hannibal ging met de deelzendingen aan de slag, zodat deze op de afgesproken dag en uur bij de juiste klanten geleverd werden.

relatiegeschenk

Case 2: Communicatie, opvolgen, begeleiding en transport

Een importeur van relatieartikelen was op zoek naar de ideale partner om de logistiek van ca. 800 containers per jaar uit China en Zuid-Oost Azië te verzorgen. Hierbij ging het niet alleen om het verschepen van goederen maar om de gehele orderbegeleiding. Hannibal onderhield nauw contact met de verschillende leveranciers en dagelijks werd de importeur op de hoogte gehouden over de status van de inkooporders.

Ons team van medewerkers draagt zorg voor een tijdige verzending van goederen vanuit het Verre-Oosten en het tijdig afleveren van de containers waarbij wij diverse vervoers-modaliteiten inzetten inclusief het meten op gas. Kortom wij ontzorgen onze cliënten door de gehele logistieke keten uit handen te nemen.

Efficiency is tegenwoordig een sleutelwoord en dient in de gehele logistieke keten doorgevoerd te worden. Hannibal genereert voor klanten de zogenaamde buyer’s consols: diverse orders voor één klant worden samengevoegd tot één volle of meerdere containers zodat flinke kostenbesparingen gerealiseerd worden.

Case 3: Levering aan warenhuisketens

Een bedrijf dat handelt in folie zocht een partij die de levering van hun producten aan groothandelketens en warenhuizen verspreid over heel Europa, kon verzorgen. Daarbij had elke groothandelketen andere levereisen, zoals: enkel door de dag leveren, levering op een specifiek uur, identiteit chauffeur op voorhand duidelijk kenbaar maken, …

Hannibal stelde een plan van aanpak voor en plande de levering van de producten zodat deze voldeed aan de wensen van de groothandelketens en warenhuizen, en dit zo kosten-efficient mogelijk.

Hannibal tot uw dienst

wegvervoer

Wegvervoer

Transport van palletzendingen via de weg, zonder andere modaliteiten te gebruiken. We nemen het vervoer van uw producten graag voor onze rekening. U kiest zelf tussen HUB vervoer of Directe distributie.

LEES MEER

zeevracht

Zeevracht

Omdat we over een wereldwijd dekkend netwerk beschikken, organiseren we zeevrachten over de hele wereld. Onze specialiteit? Het verschepen naar China, Zuid-Oost Azië en India.

LEES MEER

multimodaal

Multimodaal vervoer

Om kosten te sparen kan het aantrekkelijk zijn om uw goederen via andere modaliteiten te vervoeren. Zo biedt het spoor een uitkomst wanneer u langere afstanden wilt overbruggen.

LEES MEER

warehousing

Warehousing

Naast louter de opslag van goederen, kunnen wij in onze magazijnen er ook een waarde aan toevoegen. Wenst u producten te sealen, verpakken,… , geen enkel probleem.

LEES MEER